Sony je s 4K projektorjem Ultra Short Throw (LSPX-W1S) naredil prvi korak na poti uresničevanja vizije Life Space UX, s katero želi v bivalne prostore vpeljati novo raven čutnosti in izkustva ter tako spremeniti način, kako dojemamo svoj dom.

Inovacija, ki sodi v sam vrh oblikovalskih in tehnoloških dosežkov, je sedaj po odličnih odzivih v ZDA in na Japonskem na voljo tudi evropskim uporabnikom, ki želijo uživanje v zabavnih vsebinah v udobju doma ponesti na popolnoma novo, vizualno dovršeno raven.

Minimalistični dizajn za vsak dom

Projektor združuje visoko tehnološko zmogljivost v elegantnem dizajnu, ki navdušuje z enostavno uporabo in dovršenim videzom. Postavljen pred belo steno vas bo navdušil z osupljivo 147-palčno sliko, ki se ponaša s štirikrat več podrobnostmi v primerjavi s polno visoko ločljivostjo (Full HD).

Minimalistična zasnova 4K projektorja Ultra Short Throw elegantno dopolni vsak prostor.
Minimalistična zasnova 4K projektorja Ultra Short Throw elegantno dopolni vsak prostor.

Projektor, ki je pred kratkim osvojil oblikovalski nagradi Red Dot Award (Product Design 2015, Best of Best) in 2015 iF design, postavlja nove smernice v notranjem oblikovanju in opremljanju bivalnih prostorov.

Minimalistična zasnova 4K projektorja Ultra Short Throw elegantno dopolni vsak prostor in kaže na Sonyjevo zavezanost k ustvarjanju dizajna, ki izpopolnjuje tako z obliko kot s funkcionalnostjo. Sony, ki že skoraj sedem desetletij postavlja smernice dizajna prihodnosti, je  tako ustvaril še enega izmed oblikovno dovršenih produktov, ki združuje najsodobnejšo tehnologijo z modernim, intuitivnim videzom.