Doma O blogu

O blogu

Kdo?

Blog Ulični stil pišem Anže Frantar. Z bloganjem sem pričel leta 2007 in skozi čas razvijal svoj stil pisanja in področja zanimanja. Ustvarjanje v lastnem spletnem peskovniku mi je nudilo možnost osebnega razvoja in pridobivanja novega, poglobljenega znanja na različnih področjih. Skozi objave širim svoje vedenje o svetu in ljudeh.

Moje ime zaslediš tudi pri znamki Dvainštirideset, ki predstavlja preskok v oblikovanje in ustvarjanje izdelkov, ki so se dolge mesece in leta skrivali v mojih beležkah. Z nakupom v spletni trgovini podpreš tudi blog Ulični stil.

Zakaj?

Moja pot s fotoaparatom po ulicah se je pričela iz povsem ne tradicionalnega razloga, vsaj za področje, ki ga blog Ulični stil na prvi pogled zajema. V sebi sem namreč čutil pregrado pri komuniciranju z ljudmi okoli sebe, z neznanci ki prej ali slej vstopijo v slehernikovo življenje. To sem želel spremeniti.

Fotografski objektiv je postal moje orodje za prebijanje ledu in me prisilil, da sem stopil do naključnega mimoidočega, ga (oziroma jo) ogovoril, spoznal in poprosil za fotografijo. Danes je po več sto tovrstnih srečanjih blokada iz preteklosti izginila in odprla vrata novim možnostim in priložnostim.

Kaj me zanima?

Vodilo bloga Ulični stil so že od samega začetka fotografije z ulice, a po nekaj letih ustvarjanja le-teh, sem si želel preskoka na nove, drugačne teme. Blog mi je omogočil, da sem podrobneje spoznal modni svet, stopil v zakulisje in odkril čarovnijo, ki očem običajno ostane skrita. Zdaj želim to in ostala vedenja ter spoznanja prenesti drugim.

Meni ljuba področja o katerih želim vedeti več in o katerih želim pisati ter se pogovarjati danes zajemajo: oblikovanje, tehnologijo in trajnostni razvoj, ki ga zaokroža strmenje k izčiščenosti, minimalizmu.

Poveži se z mano

Vedno bom cenil iskrene in argumentirane pogovore. Komentarji na mojem blogu so onemogočeni, saj sem prepričan, da zavetje anonimnosti ne omogoča vedno zdravega in spoštljivega dialoga. Zato me lahko kadarkoli kontaktiraš prek družbenih omrežij ali e-pošte. Najdeš me na:

Zadnje objave