Urbano dejanje 2017
Obiskovalci in prebivalci Ljubljane bodo imeli med 7. in 13. avgustom kaj videti in doživeti.

Ta teden je v Ljubljani ponovno zaživel festival Urbano dejanje, ki že dve sezoni uspešno povezuje raznolike urbane subkulture in tako skrbi, da mesto utripa z zanimivimi vsebinami.

Tokrat se je festival preselil na Kongresni trg in tako še bolj povezal z mestom, prebivalci in naključnimi obiskovalci, ki bodo imeli med 7. in 13. avgustom kaj videti in doživeti. Pripravljajo se urbani glasbeni spektakli, delavnice grafitarstva, gverilsko kvačkanje, sejem mladih ustvarjalcev, boljšjak in še mnogo več.

Večeri v znamenju glasbe

Festival Urbano dejanje bodo v večernih urah začinili glasbeni nastopi: Bad Copy, Zmelkoow, Čedahuči in Severa Gjurin, Zlatko, Uroš Perić, Koala Voice, Eni od sedmih milijard, Ecliptic, Kukushai, Space Orchestra, Nitz, Sunny Sun, K’pow, Šuljo, Blaž, Čunfa in mnogi drugi izjemi glasbeniki in DJ-ji.

Lokalno urbano kulturo bodo obiskovalci festivala Urbano dejanje lahko v ponedeljek, petek in soboto spoznavali za simbolična 2 EUR, vstopnina za obisk večernih koncertov v torek, sredo, četrtek in nedeljo pa bo znašala 5 EUR. Več o porgramu si oglej na uradni spletni strani festivala.