»Must have« za čudovit poletni videz

S kolekcijo ArtistryT Indigo Skies boste ustvarili popoln poletni videz.
S kolekcijo ArtistryT Indigo Skies boste ustvarili popoln poletni videz.

Artistry predstavlja komplet ličil, ki nagovarja vse tiste, ki se držijo pristopa manj je več, a hkrati ne pozabijo niti na najnovejše modne trende.

Maskara – z barvami vnesite drznost v svojo dnevno rutino

Drage dame, brez katerega ličila nikoli ne zapustite svojega doma? Skoraj vsaka izmed nas bi brez oklevanja potrdila, da je to maskara. Poletje je čas za živahne barve in ponuja nešteto priložnosti, da v svoje ličenje vnesete več poguma. Popestrite svojo dnevno rutino in preizkusite maskaro Artistry Signature Eyes Volume v briljantni indigo modri, ki posebej poudari vsako trepalnico. Pridih globoke modre barve bo poskrbel za dramatičen videz s kančkom skrivnostnosti. Tiste, ki raje ostajate pri klasični črni, pa izberite katero izmed vodoodpornih različic, ki bo idealna za poletne aktivnosti.

Senčila – zapeljive oči s poletnimi odtenki

Izberite senčila v poletnih barvah, ki bodo najboljši kompliment vaši porjaveli polti. Za dnevni videz bodo popolni nežni toni, za večerna doživetja pa le pogumno posezite po bolj dramatičnih odtenkih za glamurozen videz.

Šminke – lahkotni odtenki za poletne poljube

Vse, kar poleti zares potrebujete, je pridih barve na vaših ustnicah! Temno rdeče tone nadomestite z lažjimi odtenki, ki lepo poudarijo vašo žametno polt, in že ste pripravljene na poletne dogodivščine in avanture.

Nagradna igra

Ulični stil na Facebooku podarja maskaro in šminko Artistry™.

Če želiš sodelovati v žrebu za omenjeni komplet, hitro odklikaj na Facebook stran Ulični stil, všečkaj objavo in se pofočkaj v komentarjih. Žrebamo že 29.8. ob 12. uri.