Nimfomanka Larsa Von Trierja

Danski režiser in pisec Lars Von Trier se vrača z zgodbo, ki bo zagotovo pretresla tiste občutljivejše gledalce, če si bodo ti seveda sploh upali vstopiti v objem kinodvorane, in navdušila vse, ki cenijo režiserjev umetniški izraz. Poleg malenkost milejše, a še vedno bojda dokaj nazorne dvourne različice, si bodo po vsej verjetnost tisto daljšo, kar peturno različico, kjer ne bo manjkalo vsega, kar si je režiser zamislil, lahko ogledali obiskovalci festivala v Cannesu.

Tam naj bi režiserja in pisca ponovno sprejeli z odprtimi rokami, potem ko je dve leti nazaj šokiral s prohitlerjevimi mislimi, ki jih je, kakopak, izražal naglas. V njegovem novem filmu bo nastopal šopek znanih igralcev. Poleg njegove, lahko bi rekli muze, Charlotte Gainsbourg, bomo v filmu videli tudi igralce kot so Uma Thurman, Christian Slater, Shia LaBeouf, Stacy Martin, Jamie Bell, Willem Dafoe, Stellan Skarsgaard, Mia Goth, Nicolas Bro in Sophie Kennedy Clare.

Vsi omenjeni pa se pojavljajo tudi na nedolgo nazaj predstavljenih plakatih v poorgazmičnem vzdušju. Nimfomanka na velika platna pride predvidoma decembra letos, v tisti malo bolj nazorni različici pa maja prihodnje leto.