Napovednik: Petdeset odtenkov sive

Petdeset odtenkov sive je dolgo pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice, ki je postala svetovni fenomen.
Petdeset odtenkov sive je dolgo pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice, ki je postala svetovni fenomen.

Številni slovenski oboževalci in oboževalke knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive si danes manejo roke. Prihod drugega filmskega napovednika je namreč pospremila vroča novica, da so v kinematografih Cineplexx že danes na voljo vstopnice za polnočne premiere, ki se bodo odvile minuto čez polnoč v noči iz srede, 11. februarja, na četrtek, 12. februarja.

Petdeset odtenkov sive je dolgo pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice, ki je postala svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. Odkar je trilogija prispela na prodajne police, je bila prevedena v 51 jezikov in prodana v več kot milijon izvodih tako v tiskani kot tudi v digitalni obliki – kar jo uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov.

Medtem ko so turbulentno nastajanje filma spremljali številni škandali, težave in polemike, pa je izbira daril za prihajajoče novo leto ali valentinovo danes postala neverjetno lahka. Zaradi vedno večjega povpraševanja so slovenski kinematografi že slabe tri mesece pred prihodom filma oboževalcem omogočili nakup vstopnic za prve predstave.

Predprodajo vstopnic bo nedvomno spodbudil tudi najnovejši napovednik, ki dviguje napetost in ponovno podžiga ugibanja o količini golote ter spolnih scen, o katerih se govori že vse od začetka snemanja.