Junija prihaja TED 2

TED film 1

Pred tremi leti nas je Seth MacFarlane, avtor priljubljene televizijske serije Družinski človek (Family guy), navdušil z odbito komedijo TED, v kateri smo bili priča nenavadnemu prijateljstvu med Johnom in Tedom.

Sicer odraslim, a po mentaliteti še vedno otročjim lastnikom, ter njegovim plišastim medvedkom, ki je vse prej kot ljubek in prijazen kosmatinec.

Odkar je zaradi Johnove iskrene otroške želje magično oživel, se je namreč navzel malodane vseh slabih človeških lastnosti in odrasel v nevzgojenega, neprilagodljivega in razuzdanega medvedka, ki neskončno rad pije, kadi travo, preklinja, se druži s prostitutkami ter onemogoča Johnu, da bi postal odrasel in resen moški.

Najbolj odbita in zabavna komedija letošnjega poletja TED 2 nas bo v slovenskih kinematografih nasmejala že 25. junija 2015!
Najbolj odbita in zabavna komedija letošnjega poletja TED 2 nas bo v slovenskih kinematografih nasmejala že 25. junija 2015!
Komedija, ki je postala velik hit z novimi medvedjimi dogodivščinami

Te nas čakajo že konec junija, ko se bo Ted po poroki s Tami-Lynn odločil, da postane oče. Seveda, bo uresničitev te želje silno zapletena. Sprva Teda in Johna čaka iskanje primernega darovalca sperme, zatem pa še sodni boj, v katerem bosta s pomočjo mlade odvetnice morala dokazati, da je Ted čisto prava oseba in ne lastnina.

Najbolj odbita in zabavna komedija letošnjega poletja TED 2 nas bo v slovenskih kinematografih nasmejala že 25. junija 2015!