Glasba je eden izmed najpomembnejših elementov modne revije, to si upam trditi. Prav zvočno valovanje je bilo namreč ključnega pomena, da se je v točno določenem trenutku na 1000 kvadratnih metrih šotora v katerem se je odvijal ljubljanski teden mode (LJFW) ustvarilo ravno pravšnje vzdušje.

Oblikovalci so tako svojim kreacijam osebnost vdahnili tudi skozi izbor glasbe. Ker se tudi sam pogosto zalotim, kako močno glasba na modni reviji vpliva na mojo percepcijo celotne kolekcije, ki se predstavlja v danem trenutku, spodaj objavljam seznam predvajanja vseh skladb z ljubljanskega tedna mode (LJFW). Verjamem, da jim bo marsikdo z veseljem znova prisluhnil.

V okviru ljubljanskega tedna mode (LJFW), si je modne revije v štirih dneh ogledalo več kot 3000 obiskovalcev. Predstavili so se oblikovalci (blagovne znamke):

ALMIRASADAR (Almira Sadar), Ana Jelinič (Ana Jelinič), Draž (Urška in Tomaž Draž), EBER krznarstvo (Mateja Štimac), Eric Matyash (Eric Maj Potočnik, Matjaž Plošinjak), JANJA VIDEC (Janja Videc), MAJA FERME fashion (Maja Ferme), maja štamol (Maja Štamol Droljc), Matic Veler (Matic Veler), MiroMisljen (Miro Misljen), MORRO (Tatjana Kalamar Morales), Natasa Persuh (Nataša Peršuh), niOka (Nika Ravnik), Pentlja Concept Store, PRINCIP (Mojca Celin), Sanija Reja Aske (Sanija Reja), Simona Lampe (Simona Lampe), Sofia Nogard (Mija Curk, Boštjan Mljač) in kolektiv [email protected] (Timotej Bistan, Barbara Krmelj, Maja Leskovšek, Sara Valenci, Barbara Vrbančič). Pridružili so se jim še oblikovalci iz Srbije in Hrvaške: Katarina Andrejić (Katarina Andrejić), Dejan Popovic (Dejan Popovic), Svetlana Jaćović (Svetlana Jaćović) in Maio (Maria Krnić).