Ulična moda s prepletom urbanega in športnega z novimi copati Adidas NMD dobiva dodaten zagon. Adidas NMD namreč z udarno silhueto predstavlja enega izmed najbolj zaželenih modelov letošnjega leta.

Pred leti si nikoli ne bi mislil, da bom tako glasno podpiral popularizacijo športnih copat v ulični modi, saj so mi ta vedno delovala precej neestetsko. To zadnje se je pred dobrimi tremi leti korenito spremenilo in danes na trgu najdemo dober izbor športnih copat, ki jih z lahkoto vključimo v svojo kombinacijo oblačil, da te delujejo estetsko.

Adidas NMD v omejeni izdaji tudi pri nas

Čeprav smo vajeni, da modne novosti bolj ali manj spremljamo od daleč in jih nato na naših ulicah posvajamo z nekajmesečnim zamikom, bo z adidasovim modelom NMD nekoliko drugače. Ti so namreč že na voljo tudi v Sloveniji: v raznovrstnih barvnih preoblekah, a v omejeni izdaji.

Copati Adidas NMD v raznovrstnih barvnih preoblekah in v omejeni izdaji že na voljo tudi pri nas.
Copati Adidas NMD v raznovrstnih barvnih preoblekah in v omejeni izdaji že na voljo tudi pri nas.

In zakaj bi izbrali ravno model NMD? Razlog je prav v predznaku športnosti. Boost in Primeknit tehnologiji sta zagotovilo za udobje in vzdržljivost, ki ga lahko zagovarjajo tudi tekači. Ti so namreč z Boost tehnologijo že dodobra seznanjeni.

Copati Adidas NMD so po vsem svetu na voljo v omejenih količinah; pri nas jih ekskluzivno najdete v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani.