Skok med čevlje modnih blogerk

Prejšnji teden, sem modne blogerke povprašal po vsebini njihovih torbic, tokrat pa smo pozornost namenili čevljem. Naloga je bila sledeča: “izberite 3 najljubša obuvala.” Seveda je izbrati nekaj svojih najljubših predmetov izjemno težka naloga. Preveč težko se je odločiti. Vseeno, pa sem dobil kar nekaj odgovorov s fotografijami.
.
Nina, KitchyBitchy, ki se rada tudi pošteno razpiše, pravi:
Na zgornji polici so moji ‘najnovejši’ Asos škorenjčki, ki pašejo k vsem outfitom in izgledajo čudovito … Na žalost, pa so nemogoče neudobni in lahko v njih zdržim le malo časa. Najvišja peta v moji omari meri 15cm in je del Asos čevljev, ki me spominjajo na sedemdeseta leta. V njih končno vidim čez pult na pošti ne da bi mi bilo treba stopiti na prste, hihi. Teh čevljev se je prijelo kar ljubkovalno ime ‘hodulje’ vendar kljub izredno visoki peti niso neudobni, poleg tega pa pašejo tako k kavbojkam kot k lahkotnim oblekam. V moji omari je bilo kar težko izbrati tri pare čevljev…kot tretji par čevljev so tu moji vintage salonarji z izjemno lepim detajlom na konici. Kupila sem na izletu v London in so mi bili nekako usojeni, saj prodajalka ni našla njihove cene in mi jih je prodala zelo poceni – ko sem prišla domov in v čevlju našla listek s pravo ceno me je zaradi njene višine skoraj kap. V moji omari je kar težko najti par čevljev brez pete, največ čevljev je znamk Asos, Zara in (hm, zanimivo) Deichmann, poleg tega pa imam kar nekaj vintage škornjev. Edine osamljene tenisarke so še iz časov srednje šole…družbo v ozadnju omare pa jim delajo zaprašeni gojzarji.

Manca, Manicnas styling spot opisuje:
Moja poletna obutev je predvsem namenjena lahkotnosti in udobju in kjlub temu da sem velika ljubiteljica visokih petk, poleti raje letam naokoli z nizkimi sandalci. Vijolični sandali iz Zare, so mislim da izpred dveh let, a so še vedno a-must pri mojih outfitih, ker dajo s svojimi volančki in barvo pravo piko na i outfitu. Kako izgledajo na meni poglej tukaj. Bež sandali s kovinskimi luskicami Primark so najnovejša letošnja poletna pridobitev, direktno iz Londona. Skombinirana z outfitom tukaj. Vseeno pa ne morem mimo mojih Graceland najljubših lesenih wedges-ov , ki so bili nepogrešljiva obutev lani, in verjamem da tudi letos. Skombinirani tukaj.
Maruša:
Prvi v vrsti so bež/rjavi lakasti salonarji z visoko peto. Všeč so mi, ker se podajo praktično k vsem stvarem in ker so kljub višini pete zelo udobni. Naslednje na vrsti so balerinke. Trenutno so največ v uporabi umazano bele z detajli iz New Looka in se v njih zelo dobro počutim. Na splošno se mi zdijo balerinke zelo priročen in simpatičen del garderobe. In last but not least … superge Keds. Priročne za karkoli bolj casual narave.
Špela, Fashion Junkie:
Moje trenutne najljubše so bež balerinke iz Zare, pašejo skoraj k vsemu, pa še udobne so. Druge v vrsti so modre supergice z odštekanimi vezalkami iz Bershke, super s hlačami in krilci. Zadnje pa so črne petke iz H&Ma, ki izgledajo ful lušno, a so tako neudobne, da v njih ne zdržim več kot kakšno uro, pa me nikoli ne izuči in jih vlačim povsod.

In Irena,
Running in my heels: TOP3, ki so vedno z mano v mislih in srcu ter seveda najpogosteje na nogah. Nisem kaj prida razmišljala, katere imam najraje. To je to. Ti trije pari so meni najljubši. Zakaj? Ker izražajo mojo osebnost, moj stil in pašejo na vse. Vse tri pare odlikuje posebnost in značaj. Ah, brezzveze nekaj dolgovezit. I just f***in’ love high heels!
Eva, Muscovites sky:
Od leve proti desni: plastik fantastik ampak najbolj udobni Pushy Wamp sandali, Fratelli Rosetti peep-toe za katere sem šla dvakrat v Gradec in Finsk peep-toe gležnarji, ki bolijo, ampak so lepi. Oh!