Kurzschluss letos v Stekleni dvorani na Gospodarskem razstavišču

Kurzschluss 27. - 31. december 2015 1200x900

Inovativen, navdihujoč in časovno omejen festivalski klub Kurzschluss napoveduje skorajšnjo vrnitev! V tokratni izdaji bo od 27. novembra do 31. decembra na novi lokaciji, s še večjim programskim okvirjem in razkošnimi zabavnimi večeri, ki jih obiskovalci poznajo in cenijo.

Pop up klub je namenjen vsem, ki želijo okušati esenco nočnega življenja z najbolj iskanimi domačimi in tujimi izvajalci. Znamka Kurzschluss pa je tudi predznak za izjemno doživetje nočnega življenja v Stekleni dvorani na Gospodarskem razstavišču.

Sodoben klubski interier za presežek nočnega življenja

Tretja izdaja festivalskega kluba Kurzschluss se letos torej seli v Stekleno dvorano na Gospodarskem razstavišču. Klasični izgled dvorane bo nadomestil sodoben klubski interier, razvejana gostinska ponudba, avantgardna svetlobna arhitektura in napredno brezgotovinsko poslovanje. Organizatorji bodo tudi letošnje leto poskrbeli za povsem novo izkušnjo clubbinga, ki običajne prostore spreminja v presežke nočnega življenja.

Kurzschluss napoveduje več kot deset žanrsko raznolikih večerov

Srce enomesečnega festivalskega kluba Kurzschluss je seveda več kot deset žanrsko raznolikih večerov, kjer se bodo zvrstili nastopajoči z žanrov EDM, techno, house, hiphop pa tudi pravih klasičnih koncertnih večerov, ki prinašajo osupljivo programsko širino.

Skupaj s spremljevalnim animacijskim programom se torej obeta novo odlično spričevalo. Ustvarjalna ekipa napoveduje Kurzschluss petke in sobote, božični večer in skupno odštevanje zadnjih sekund letošnjega leta. Kot novost pa tudi presenečenje za študente.