Moët Ice Impérial in novi Moët Ice Impérial Rosé
Moët Ice Impérial in novi Moët Ice Impérial Rosé

Medtem ko se živo srebro počasi, a z veliko mero vztrajnosti bliža poletnim temperaturam je pravi čas za načrtovanje trenutkov oddiha, zabave in vseh užitkov, ki jih prinaša ta letni čas.

Ne glede na to kje in s kom nameravaš preživeti proste popoldneve, pa ti bo zagotovo prav prišel namig ali dva za prijetno osvežitev. To že pred uradnim vstopom v poletje predstavlja barvita paleta šampanjcev Veuve Clicquot RICH, Veuve Clicquot RICH ROSÉ, Moët Ice Impérial in novi Moët Ice Impérial Rosé.

Prvi šampanjec ustvarjen izključno za pitje z ledom

Moët kot idealno poletno osvežitev že dobri dve leti ponuja šampanjec Moët Ice Impérial, ki je prav prvi šampanjec v zgodovini ustvarjen izključno za pitje z ledom. Letos pa v pionirskem duhu predstavlja noviteto, ki sliši na ime Moët Ice Impérial Rosé.

Pri obeh mojster kleti Moët & Chandon, Benoit Gouez za popolno izkušnjo priporoča idealno razmerje vode in vina, ki pomeni: velik kozarec in tri velike kocke ledu.

1, 2, 3 … za unikatnost poskrbiš sam

Drzni in inovativni pa so tudi šampanjci kleti Maison Veuve Clicquot. To poletje predstavljajo nov način pitja šampanjca, ki skozi umetnost mešanja pijač prinaša unikatnost in personaliziranje za vsako priložnost.

Veuve Clicquot RICH in Veuve Clicquot RICH ROSÉ
Veuve Clicquot RICH in Veuve Clicquot RICH ROSÉ

Novosti v ponudbi sta Veuve Clicquot RICH in Veuve Clicquot RICH ROSÉ. Nova izkušnja pitja šampanjca sestoji iz treh enostavnih korakov, ki omogočajo skoraj neskončne variacije. Svoj koktajl s šampanjcem RICH ali RICH ROSÉ pripraviš tako da:

  1. kozarec za vino napolniš z ledenimi kockami
  2. izbereš dodatek po svojem okusu, na primer: rezine grenivke, kumare, ananasa ali zelene
  3. kozarec z izbranim dodatkom napolniš s šampanjcem Veuve Clicquot RICH ali Veuve Clicquot RICH ROSÉ

Kolekcija RICH je bila ustvarjena prav z namenom kombiniranja z izborom sestavin, ki v vsakem izmed nas prebudijo mojstra mešanja oz. clicquologa. Na tebi je, da odkriješ svojo najljubšo kombinacijo in si to poletje “začiniš” po svoje.

Ministrica za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!