Sailbrace Rose Gold s Tjašo Kokalj

sailbrace_tjaša

Vse modne navdušenke bo razveselila novica o sodelovanju blagovne znamke Sailbrace s stilistko, voditeljico, blogerko in modno strokovnjakinjo Tjašo Kokalj, s katero so s skupnimi močmi ustvarili prav posebno kolekcijo zapestnic Rose Gold v trendovskem rožnatem odtenku.

Tako sta se že obstoječim zapestnicam pridružila dva popolnoma nova modela z rožnatim sidrom v kombinaciji s črno ali sivo vrvico, ki ponujata vsem ljubiteljicam mode nove možnosti stilskega izražanja.

Odmik od klasičnih kosov nakita

Lične zapestnice Sailbrace predstavljajo kratek odmik od klasičnih kosov nakita. Nova blagovna znamka dveh nadarjenih slovenskih oblikovalcev simbolizira moč in stabilnost. Drobno, a pomensko bogato sidro nam omogoča, da na zapestju vedno nosimo znamenje povezave z nekom ali nečim, ki za nas pomeni varen pristan ne glede na preizkušnje, ki se nam postavijo na pot.

Zapestnice odlikuje moderen minimalističen dizajn z unikatno izdelanim sidrom in tanko vrvico. Pletene vrvice različnih barv poskrbijo, da se podajo na vsako zapestje in vam omogočajo, da si izberete ravno tisto, ki vam najbolj pristaja. Zapestnica Sailbrace je odlična tudi kot darilo, saj se nahaja v privlačni embalaži, ki ji lahko dodate tudi osebno posvetilo.