December je mesec, ko lahko z nekoliko vzhičenosti in neučakanosti odštevamo dneve od enega praznovanja do drugega, vse do vrhunca, ki ga predstavlja najdaljša noč v letu oziroma silvestrovo. Ta pa se, vsaj tako sem vajen sam, zaključi z ognjemetom in penino ali šampanjcem.

Med raznoliko in bogato ponudbo, ki jo bomo letos, najverjetneje v zadnjem trenutku, iskali na trgovskih policah tokrat še posebej izstopa šampanjec hiše Moët & Chandon, Moët Impérial – So Bubbly. Ta obljublja neskončne mehurčke, ki predstavljajo živahnost in energijo letnega časa, ovitega v pričakovanju novega leta in s tem tudi novih začetkov.

Omejena izdaja So Bubbly leta 2015 predstavlja steklenico legendarnega šampanjca Moët & Chandon Moët Impérial.
Omejena izdaja So Bubbly leta 2015 predstavlja steklenico legendarnega šampanjca Moët & Chandon Moët Impérial.

Mehurčki so tudi sicer samo bistvo hiše Moët & Chandon, saj simbolizirajo čut za slavje, savoir-faire in pionirski duh. Bleščeči mehurčki namreč še posebej dobro zaokrožijo praznično adventno vzdušje, ki razsvetli vsako omizje.

So Bubbly, v objemu zlatih mehurčkov

Omejena izdaja legendarnega šampanjca Moët & Chandon Moët Impérial – So Bubbly je čudovito novoletno darilo tako samemu sebi, kot tudi ljubljenim s katerimi želite uživati v najdaljši noči v letu.

Kaj pa večje družbe? Uživajte v So Bubbly Jeroboam

Praznični čas je tudi ena izmed priložnosti, ko se večje družine končno uspejo zbrati na enem mestu, zato je to tudi odlična priložnost za So Bubbly Jeroboam.

Gre za omejeno izdajo šampanjca hiše Moët & Chandon, ki je ročno narejena in individualno oštevilčena. Da je posebej opazna in več kot primerna za tovrstne posebne priložnosti poskrbi tako celostni izgled kot pravo zlato, ki ga vsebuje So Bubbly Jeroboam, za piko na i, pa sta tu še elegantna, z zlatom prevlečena pentlja in pečat.

Mehurčki so bistvo hiše Moët & Chandon, saj simbolizirajo čut za slavje, savoir-faire in pionirski duh.
Mehurčki so bistvo hiše Moët & Chandon, saj simbolizirajo čut za slavje, savoir-faire in pionirski duh.

Moët, tri stoletja tradicije

Deliti s svetom uspeh in glamur – to je strast te hiše že skoraj tri stoletja. Proti koncu 18. stoletja je Jean-Remy Moët, vnuk ustanovitelja Clauda Moëta, zaslovel kot tisti, ki je šampanjec predstavil svetu. Pomembne osebnosti tistega časa, od markize de Pompadour prek Talleyranda do Napoleona, so se hitro zaljubile v šumeče vino hiše Moët & Chandon. Hiša je kmalu postala ikona uspeha in elegance, in to ostaja še dandanes.