Vsi, ki smo obupavali ob letošnji valentinovi evforiji zaradi filma Petdeset odtenkov sive, bomo na valentinovo 2016 imeli nekaj zadoščenja. Na filmska platna namreč prihaja parodija Petdeset odtenkov črne, ki bo prej omenjeni film temelječ na knjižni uspešnici pokazal še z drugačne plati.

Zgodba filma Petdeset odtenkov črne bo torej prepletena s humorjem in vsebovala tudi reference na nekatere druge filmske uspešnice iztekajočega se leta. Veliko pa obeta tudi ekipa, ki stoji za filmom.

Film Petdeset odtenkov črne v naše kinematografe prihaja 4. februarja.Film Petdeset odtenkov črne v naše kinematografe prihaja 4. februarja.
Film Petdeset odtenkov črne v naše kinematografe prihaja 4. februarja.Film Petdeset odtenkov črne v naše kinematografe prihaja 4. februarja.

Ameriški igralec, komedijant, producent in scenarist Marlon Wayans je stari znanec filmskih parodij. Med drugim nas je nasmejal s komedijami, kot so Bela modela, Film, da te kap (prvi in drugi del), Lopov z otroškim obrazom in Dance Flick. V dosedanji karieri se je tako že neusmiljeno ponorčeval iz grozljivk, najstniških komedij, trilerjev, plesnih komedij in muzikalov. Tokrat pa je zagrizel še v kraljico erotičnih romantičnih dram – neustavljivo senzacijo Petdeset odtenkov sive.

Nadel si je obleko, si zavezal kravato in stopil v čevlje gospoda Blacka. Tega bo v skladu z že znano zgodbo tekom intervjuja očarala sramežljiva Hana, s katero se bosta nato spustila v burno razmerje.

Film Petdeset odtenkov črne v naše kinematografe prihaja 4. februarja.