Po izjemnem uspehu filma Zlohotnica, z Angelino Jolie v glavni vlogi, lahko od 8. januarja dalje v slovenskih kinematografih vidimo še en pravljični spektakel studia Disney. V filmu Zgodbe iz hoste sledimo prepletu številnih zgodb in likov kultnih pravljic bratov Grimm, a s posebnim preobratom.

Fantazijski muzikal z zvezdniško igralsko zasedbo, zmeraj odlično Meryl Streep, čutno Emily Blunt in šarmantnim Johnny Deppom, že podira rekorde v ZDA.

Studio Disney je znova poskrbel za čaroben spektakel, ki bo navdušil predvsem ljubitelje pravljic vseh starosti. Fantazijski muzikal Zgodbe iz hoste je sodobna verzija priljubljenih Grimmovih pravljic, ki raziskuje želje in odločitve posameznih pravljičnih junakov. Kaj se zgodi s princem in princeso potem, ko dahneta usodni »da« in ali res živita »srečno do konca svojih dni«? Duhovit in srčen muzikal sledi kultnim zgodbam Pepelke, Rdeče kapice, Motovilke in Jakca s čarobnimi fižolčki ter jih preplete v izvirno zgodbo, ki združi junake različnih pravljic v eno samo.

Zvezdniška igralska zasedba

Zgodbe iz hoste so sodobna filmska adaptacija, ki je priljubljeni muzikal iz odrskih desk Broadwaya leta 1987 končno prenesel na filmska platna. Režijo je prevzel Rob Marshall, znan po filmih Chicago, Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi, Geisha in drugih, scenarij je priredil James Lapine, glasbene aranžmaje pa spisal Stephen Sondheim.

Zgodbe iz hoste so sodobna filmska adaptacija, ki je priljubljeni muzikal iz odrskih desk Broadwaya leta 1987 končno prenesel na filmska platna.
Zgodbe iz hoste so sodobna filmska adaptacija, ki je priljubljeni muzikal iz odrskih desk Broadwaya leta 1987 končno prenesel na filmska platna.

Razkošen, domiseln in vizualno privlačen pravljični muzikal je od začetka predvajanja po svetu v studijske blagajne Disneyja prinesel že več kot 47 milijonov dolarjev. Veliko zaslugo za uspeh filma gre pripisati predvsem izvrstni igralski zasedbi, ki jo sestavljajo vedno odlična Meryl Streep kot čarovnica, šarmantni Johnny Depp kot krvoločni volk, čutna Emily Blunt, izjemen Chris Pine kot princ in Anna Kendrick v vlogi Pepelke.

Nagradna igra: podarjamo 2 krat po 2 vstopnici za ogled filma

Sodeluj v nagradni igri na Facebook strani Ulični stil in osvoji 2 vstopnici za ogled filma Zgodbe iz hoste v kinematografih Kolosej. Nagradna igra traja do 21.1. do 12. ure.