Film Kingsman: Tajna služba, ki ga je Matthew Vaugh posnel po priznanem stripu Tajna služba, pripoveduje zgodbo o nadvse tajni vohunski organizaciji, ki rekrutira še neobrušenega, a obetavnega fanta z ulice in ga vtakne v silno tekmovalen program treninga ravno v času, ko pokvarjeni tehnološki genij grozi, da bo uničil svet.

Med tajno vojaško vajo oče petletnega Garyja »Eggsyja« Pricea žrtvuje življenje in njegovi družini podelijo nenavadno odličje – ter telefonsko številko, na katero pa smejo poklicati zgolj enkrat, če bodo kdaj potrebovali kakršno koli uslugo. Sedemnajst let pozneje je Eggsy (Taron Egerton) nezaposlen mladostnik, ki je pustil šolo in životari v stanovanju svoje mame. Primejo ga zaradi brezobzirne vožnje in fant si z medaljo omogoči, da ga spustijo iz zapora. Reši ga Harry Hart (Colin Firth), neznansko uglajen vohun, ki se ima za svoje življenje zahvaliti prav Eggsyjevemu očetu.

Harry je osupel nad življenjsko potjo, ki si jo je bil izbral Eggsy, a ga hkrati prevzamejo nekatere njegove odlike, zato fantu ponudi priložnost, da se spravi v red: poskuša naj dobiti zaposlitev pri Harryjevih delodajalcih, v tajni neodvisni vohunski organizaciji Kingsman. Eggsy se mora prebiti prek neznansko tekmovalne in nemalokrat nevarne vrsto preizkusov, ki jih mora opraviti vsak nov agent agencije; pri tem se spopada z notranjimi boji, saj se v okolju, v katerem so vsi visoko izobraženi, nadvse olikani in imajo veze, počuti odrinjen na rob.

Medtem skuša Harry razvozlati skrivnostno izginotje nekaterih vidnih akademikov, znanstvenikov in pomembnežev iz zabavnega posla in namerava izslediti človeka, za katerega je prepričan, da za izginotji stoji: Richmonda Valentina (Samuel L Jackson), milijarderja in razočaranega naravovarstvenika, ki namerava za vsako ceno obvarovati Zemljo. V ta namen je skoval načrt, ki bo imel uničujoče posledice za vse.

Iz filmskega platna na prodajne police

Gledalci najnovejšega vohunskega filma KINGSMAN: Tajna služba, ki prihaja v slovenska kina 12. februarja, ne bodo samo občudovali drzne garderobe, ki jih v filmu nosijo zvezdniki Colin Firth, Samuel L. Jackson in Michael Caine, temveč bodo lahko, zahvaljujoč izjemni iniciativi, isto kolekcijo moških oblačil tudi kupili v spletni trgovini Mr. Porter, moški različici znanega modnega portala Net-A-Porter.

Sodelovanje med režiserjem filma, spletno trgovino Mr. Porter in z oskarjem nagrajeno kostumografinjo Arrianne Phillips je obrodilo ekskluzivno kolekcijo moških oblačil 60 skrbno izbranih kosov, ki so oblikovani in izdelani v skladu z britansko krojaško tradicijo.
Sodelovanje med režiserjem filma, spletno trgovino Mr. Porter in z oskarjem nagrajeno kostumografinjo Arrianne Phillips je obrodilo ekskluzivno kolekcijo moških oblačil 60 skrbno izbranih kosov, ki so oblikovani in izdelani v skladu z britansko krojaško tradicijo.

Sodelovanje med režiserjem filma Matthewom Vaughnom, spletno trgovino Mr. Porter in pa z oskarjem nagrajeno kostumografinjo Arrianne Phillips je namreč obrodilo ekskluzivno kolekcijo moških oblačil v obsegu 60 skrbno izbranih kosov, ki so oblikovani in izdelani v skladu z britansko krojaško tradicijo, na katero prisegajo moški širom sveta.

Odgovorni pri spletni modni trgovini Mr. Porter, ki so si sodelovanja s filmsko industrijo že dalj časa želeli, so povedali, da so iniciativo za modno linijo KINGSMAN sprejeli z navdušenjem, sijajen akcijski film, ki govori o tajni vohunski organizaciji, katera ima svoj štab prav v londonski krojaški delavnici Savile Row pa se odlično ujema s samim sporočilom kolekcije.

Nagradna igra: 2 krat 2 vstopnici za ogled filma

Na Facebook strani Uličnega stila lahko do petka, 13.2. do 14. ure sodeluješ v nagradni igri za 2 krat po 2 vstopnici za ogled filma v kinematografih Cineplexx.