Adaline Bowman (igra jo Blake Lively) je že več desetletij stara 29 let; njeno življenje je polno osame, saj ne dovoli blizu nikomur, ki bi utegnil dognati njeno skrivnost. Rodila se je na prelomu 20. stoletja in niti sanjalo se ji ni, da bo ugledala začetek 21. – dokler ji navidezno čaroben dogodek ne reši življenja in jo obdari z večno mladostjo. Pri 29. se Adaline neha starati in začne življenje okušati kot še nobeno človeško bitje doslej.

Ta neverjetni preobrat usode jo pospremi na neprimerljivo dogodivščino, ki se razteza čez več desetletij. Življenje in ljubezen okuša skozi globalne spremembe dveh svetovnih vojn in svobodnjaških šestdesetih vse do prikladnosti današnjega dne.

Blake Lively nas v filmu Brezčasna Adaline popelje tudi skozi modo preteklih 100 let.
Blake Lively nas v filmu Brezčasna Adaline popelje tudi skozi modo preteklih 100 let.

Svojo starost previdno skriva pred vsemi – razen pred lastno hčerjo – in vse pomembne spremembe pričaka mirno in prefinjeno… dokler eno od njenih preteklih razmerij ne trči s sedanjo priložnostjo za ljubezen in preti, da bo razkrila njeno izjemno zgodovino: ob naključnem srečanju s karizmatičnim človekoljubom Ellisom Jonesom (igra ga Michiel Huisman) namreč v njej spet vzplamti njena strast do življenja in ljubezni.

Ko obisk pri Ellisovih starših (igrata ju Harrison Ford in Kathy Baker) ogrozi njeno skrivnost, Adaline sprejme odločitev, ki bo za vedno spremenila njeno življenje.

Film si bo mogoče že v četrtek, 23. aprila ogledati tudi v okviru dogodka Ladies night v Cineplexxih po Sloveniji!

Nagradna igra

Sodeluj v nagradni igri na Facebook strani Uličnega stila in osvoji modni dodatek, sponko za lase ali toaletno torbico Brezčasne Adaline. Žrebamo v nedeljo, 19.4. ob 18. uri.